Kik Ind

Foreningen består af 93 parceller.
Foreningens hjemsted er København.

LIDT INFORMATION TIL MEDLEMMERNE

Kære Fælledbogenser

Så er sammenlægningen af de 3 grundejerforeninger en realitet, og her kan du se de vedtægter der er blevet vedtaget  for G/F Fælledbo pr. 04 april 2018

Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at sige tak for denne gang, og ønske Jer alle god vind fremover

HUSK - Der er indført NABOHJÆLP i vores område, se nabohjælp.dk

NYHED

Så har der desværre været forsøgt indbrud i et af foreningens huse. Indbrudsforsøget skete natten mellem 24 og 25 august på Hovmålvej, mens beboerne var hjemme.

Vær derfor opmærksom på hvad der foregår på vores veje og i naboernes have, nabohjælp.

De bedste hilsner
Erik Holst Johansen Slyk

Oplysninger vedrørende tilmelding til Betalingsservice:
Betalingsservice online tilmelding

PBS-nr. 04492455, Deb.gr.nr. 00001. Kundenummer er parcel nummer udfyldt med nuller foran.

Bankinformationer: Reg.nr.: 2216 Kontonummer: 6885 144 010

Vi anbefaler, at alle medlemmer tilmelder sig Betalingsservice, for at gøre administrationen lettere for kassereren og sikre både at betalingen registreres korrekt og at ingen glemmer at betale medlemskontingentet.

Hvis du ikke kender dit parcelnummer så følg denne link: Parcel- & Kundenumre